Щоб починати бізнес в Україні, потрібно подивитись на початок реформ нового уряду, - Пайєтт

Мене вразило те, скільки міжнародні ЗМІ зробили для того, щоб зрозуміти українську історію. В Україні за останній рік виникла національна самобутність, але наразі потрібно подолати ті структурні моменти, які залишились з Радянського Союзу.

Про це під час Львівського медіафоруму заявив Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Джеффрі Пайєтт, повідомляє кореспондент Дивись. Інфо.

Посол наголосив, що є також російська історія, яка говорить, що Україна – занедбана країна. «Росія намагається розділити Європу щодо підтримки України», - наголосив Джеффрі Пайєтт.

Він також додав, що дострокові парламентські вибори збагатили українську політику, але зараз в Україні ще не час, коли можна починати бізнес.

«Треба подивитись, які будуть реформи нового уряду у найближчі кілька тижнів, треба подивитись, як будуть працювати новообрані депутати, який уряд вони сформують», - сказав Посол.

Він наголосив, що уряд повинен проводити реформи у сфері енергозбереження, а також у боротьбі із корупцією. «Навіть журналісти кажуть, що корупція вплилась у їх життя», - сказав Посол. Він додав, що в українській політиці потрібно змінити політичну культуру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: