У Львові кожен охочий може подарувати потребуючим «Хвилинку добра»

Подаруй хвилинку добра тим, хто цього потребує. Проект діє в місті вже більше місяця, МГО «Ідеї молоді» пропонує усім долучатись до ініціативи та творити добро разом. Кожного тижня активісти відвідують соціальні заклади (інтернати, будинки сімейного типу, центри допомоги людям, які опинилися у складних життєвих ситуаціях), купують необхідні для потребуючих речі та просто проводять час з цими людьми, повідомила прес-служба ЛМР.

«2 години вашого часу і невелика сума в розмірі 50 грн. стають приємним подарунком для тих, хто дійсно цього потребує.

Як це відбувається? Усі охочі, в певний узгоджений день, зустрічаються о 17:00 год. біля входу в Ратушу. Збирають кошти з кожного учасника акції в розмірі 50 грн. Йдуть разом до потрібного магазину та на зібрану суму купують щось необхідне для закладу, який відвідають (іграшки, канцтовари, засоби гігієни, ліки, одяг, взуття та інше). Потім усі разом прямують до пункту призначення й обдаровують увагою тих, хто на неї чекає», - зазначають організатори.

Обов’язкова реєстрація за номером: 093-953-46-19 – Катерина Ходак, координатор проекту. За вказаним номером також можна дізнатись деталі про проект.

Проект діє за сприяння міського управління молоді, сім’ї та спорту.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: