На ТРК "Львів" відзначили День працівників радіо, телебачення та зв'язку (фото)

На 16 листопада припадає День працівників радіо, телебачення та зв’язку. Для співробітників ТРК «Львів» це свято є близьким і важливим, його відзначили напередодні, у п’ятницю, 14 листопада.

Про це Дивись.Інфо повідомили у прес-службі ТРК «Львів».

В актовій залі телерадіокомпанії відбувся урочистий захід за участю голови Львівської обласної ради Петра Колодія, заступника голови ЛОДА Юрія Підлісного, секретаря Львівської міської ради Василя Павлюка, директора департаменту «Адміністрація міського голови» ЛМР Андрія Москаленка, представника Національного олімпійського комітету України Христини Опьоли та працівників телерадіокомпанії.

Нагородами від Державного комітету телебачення та радіомовлення України відзначені співробітники ТРК «Львів»: Василь Геречка, Михайло Пахолюк, Мирослава Прус, Романна Самокіш та Наталія Лозова.

Відзнаки від Львівської обласної державної адміністрації отримали: Вадим Лавров, Олег Павлюх, Орест Павлуцький, Анастасія Бахур, Світлана Пігула.

Подяками ЛМР були нагнороджені: Руслан Рей, Ганна Шкряда, Ігор Ковальський, Любов Ступчук, Оксана Майтіків. Працівники ТРК «Львів» Ганна Дмитрів, Анлрій Маланін, Зиновій Левковський, Христина Прасоленко, Дмитро Тарадайка та Олег Андрощук отримали від міськради відзнаки у вигляді монет.

Також співробітники отримали грамоти та грошові премії від ТРК «Львів».

DSC_2906

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: