Перша ніч проекту «Ніч у Львові» зібрала близько 7 тисяч відвідувачів (фото)

Загалом протягом 3 ночей організатори очікують більше 20 тисяч осіб. Відтак, ще сьогодні та завтра вночі музеї, храми, театри, та інші локації міста відкриті для екскурсій, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«За першу ніч локації проекту відвідало близько 7 тисяч осіб. Сьогодні вночі з 19.00 до опівночі буде відкрито оглядовий майданчик на вежі храму Св. Ольги і Єлизавети, щогодини з 19.00 у дворику ратуші проходитиме вистава «Львів то є Львів» від театру «Воскресіння». Починаючи з сьомої години вечора свої двері відкриють підземелля костелу Єзуїтів, а о 20.00 розпочинається екскурсія чудотворними іконами Львова «Дорога духу і добра». Вже вдруге будуть доступні для огляду Митрополичі палати у Соборі Св. Юра, оглянути їх та сам Собор можна буде з 21.00 години.

Ці та інші заходи чекатимуть відвідувачів проекту «Ніч у Львові». Деякі з заходів є платними, квитки можна придбати безпосередньо у закладах»,- розповіли організатори

Програма заходів доступна на сайті: http://lviv.travel

Окрім цього організатори проекту створили мобільний додаток «Ніч у Львові», який можна завантажити на Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.nt.nightsinlviv&hl=ua

Зорієнтуватися в різноманітті заходів і не пропустити цікавого відвідувачам фестивалю допоможуть 80 волонтерів - в них можна буде отримати програму заходів і карту міста.

Нагадаємо, що протягом трьох ночей фестивалю рух громадського транспорту буде продовжено. Відтак, транспорт курсуватиме по своїх маршрутах до 00.30.

2 3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: