У Садового почали прийом документів для реалізації заходів молодіжної політики

Управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради оголошує прийом документів від молодіжних та дитячих громадських організацій на участь у конкурсі програм і заходів у галузі молодіжної політики з питань дітей, молоді та сім`ї на 2015 рік, повідомила прес-служба Львівської міської ради. 

Умови участі молодіжних та дитячих громадських організацій у конкурсі програм і заходів у галузі молодіжної політики з питань дітей, молоді та сім`ї на 2015 рік, який проводить управління молоді, сім`ї та спорту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.

Термін подачі проектів, програм (заходів) до 22.12.2014 року включно. Документи необхідно подати в управління молоді, сім’ї та спорту через Центр надання адміністративних послуг (пл. Ринок, 1, к. 115), електронний варіант конкурсної пропозиції також просимо надіслати на електронну скриньку [email protected]

Цілі та пріоритетні напрямки, програми:

  • Підтримка молодіжного руху, національно-патріотичне та духовне виховання молоді.
  • Організація дозвілля та відпочинку дітей і молоді.
  • Підтримка творчої та обдарованої молоді.
  • Формування здорового способу життя та профілактика негативних явищ у молодіжному середовищі.
  • Підтримка студентської молоді м. Львова та її залучення до громадської діяльності.
  • Робота з дітьми та молоддю, які тривалий час перебувають у закладах охорони здоров’я.
  • Просвітницькі ініціативи для дітей та молоді у навчальних закладах міста.
  • Проведення заходів для дітей та молоді клубами за місцем проживання (УДЮМК).
  • Реалізацію інших заходів з питань дітей, молоді та сім’ї за погодженням з управлінням молоді, сім’ї та спорту департаменту гуманітарної політики.

 

Перелік документів, які необхідно подати в управління молоді, сім’ї та спорту через управління «Центр надання адміністративних послуг» (м. Львів, пл. Ринок, 1). (Електронний варіант конкурсної пропозиції надіслати на електронну скриньку [email protected]):

- Заявка встановленого взірця (додаток 1).

- Копія довідки (виписки) з державного реєстру про реєстрацію юридичної особи.

- Копія установчого документа (статут) інституту громадянського суспільства (громадської організації).

- Копія рішення про внесення організації до реєстру неприбуткових організацій.

- Копії податкових звітів інституту громадянського суспільства (громадської організації) за попередні два роки.

- Опис та кошторис витрат з розрахунком потреби у бюджетних коштах і напрямки використання бюджетних коштів, підписані керівником та засвідчені печаткою громадської організації (згідно з додатком 2).

 

Критерії, за якими визначатиметься одержувач бюджетних коштів, наведено нижче:

  • Досвід роботи за відповідним профілем не менше двох років та наявність відповідної кваліфікації з врахуванням напрямку чи заходу бюджетної програми.
  • Виробничий потенціал і показники виробничої діяльності, науково-технічної бази (у разі потреби
  • Наявність бездефіцитного фінансового плану на поточний рік, фінансово-економічного розрахунку (обґрунтування) здійснення заходів бюджетної програми.
  • Не збиткова діяльність одержувача за останні два роки, відсутність простроченої заборгованості за наданими банками кредитами.
  • Відсутність заборгованості із виплати заробітної плати, податків і зборів (обов’язкових платежів).
  • Співвідношення вартості робіт, послуг та їх якості.
  • Інформація (звіт) про діяльність організації за попередній рік (реалізовані ініціативи, проекти, проведені заходи).

 

Копії документів, які подає громадська організація, засвідчуються підписом керівника та печаткою громадської організації.

 

До участі в конкурсі не допускаються організації або їх подальша участь у конкурсі проектів на 2015 р. може бути припинена у разі, коли:

  • Статус і діяльність організації суперечать Закону України «Про молодіжні та дитячі громадські організації» від 01.12.1998 р. та змінами і доповненнями, внесеними Законом України від 19.10.2006 року.
  • У разі невідповідності заявника критеріям визначення одержувача бюджетних коштів, такий заявник не може бути визначений одержувачем бюджетних коштів та не допускається до відбору заходів одержувачів бюджетних коштів, про що управління молоді, сім’ї та спорту департаменту гуманітарної політики повідомляє заявника.
  • Організація станом на 01.01.2015 р. не здала фінансову звітність за попередньо проведені проекти у 2014 р., профінансовані управлінням молоді, сім`ї та спорту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради.
  • Більшість учасників проекту (заходу) не є мешканцями Львова.
  • Встановлений факт подання організацією недостовірної інформації.
  • Заявка на участь у конкурсі подана після закінчення встановленого для цього терміну.
  • Заявка не містить повного комплекту необхідних документів.
  • Організація не має ознаки неприбутковості.

 

Організаціям, котрі вперше подають документи управлінню молоді, сім`ї та спорту на бюджетне фінансування своїх програм (заходів) на 2015 р. фінансова підтримка буде надаватись у розмірі не більше 10000 грн., оскільки управління молоді, сім`ї та спорту не володіє досвідом співпраці з цією організацією та її фінансовою дисципліною і звітністю. Протягом року, якщо ця організація виконала на належному рівні свої проекти (заходи) і здала в зазначений термін фінансову звітність, можна на її прохання, при умові наявності вільних невикористаних бюджетних коштів, за погодженням із профільною депутатською комісією профінансувати додаткові проекти (заходи) даної організації, спрямованих на ефективне розв’язання соціальних проблем дітей та молоді.

Розгляд поданих громадською організацією документів на предмет відповідності заявника критеріям визначення одержувача бюджетних коштів, здійснює управління молоді, сім’ї та спорту департаменту гуманітарної політики на засіданні комісії впродовж місяця з моменту їх надходження.

Відбір заходів одержувачів бюджетних коштів проводиться не пізніше як через два місяці з дня прийняття ухвали міської ради про міський бюджет м. Львова на 2015 рік.

Про результати відбору управління молоді, сім’ї та спорту департаменту гуманітарної політики повідомляє всіх учасників відбору (громадські організації, допущені до відбору) у місячний термін з моменту визначення переможців відбору.

Додаткову інформацію можна отримати в управлінні молоді, сім’ї та спорту у головного спеціаліста у відділі сім’ї та молоді Юрія Гладкого за тел. 297-5871.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: