Федерація канадських муніципалітетів відзначила Львів за внесок у місцевий економічний розвиток

На національній конференції «Місцевий економічний розвиток – основа стабільної та процвітаючої України», що проходила у м. Києві 12-13 листопада, Федерація канадських муніципалітетів відзначила Львів нагородою за вагомий внесок у місцевий розвиток економіки в Україні, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

У рамках проекту «Місцевий економічний розвиток міст України», що впроваджується Федерацією канадських муніципалітетів у партнерстві з Асоціацією міст України за фінансової підтримки Уряду Канади, реалізовано низку проектів. Зокрема, серед них – ініціатива «Жінки в підприємництві», що покликана задовольнити особливі потреби жінок, зацікавлених у відкритті нового бізнесу. У процесі реалізації цього проекту відбувся навчальний візит (1-2 жовтня 2014) представників органів місцевого самоврядування різних областей України до Львова, для вивчення досвіду з підтримки жіночого підприємництва.

Також, за сприяння Федерації канадських муніципалітетів у партнерстві з Асоціацією міст України, за фінансової підтримки Уряду Канади створено Startup Depot (бізнес-інкубатор), де об’єднуються талановиті програмісти, дизайнери, засновники компаній, інвестори і ментори, трансформуючи ідеї у бізнес-проекти світового рівня.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: