У Львові оголосили конкурс спортивних заходів

17 листопада стартує подача громадськими організаціями заявок на конкурс заходів у галузі фізичної культури і спорту, надання фінансової підтримки спортивним організаціям та дитячо-юнацьким спортивним школам на 2015 рік. Термін подачі документів до 19.12.2014 року включно, повідомила прес-служба ЛМР.

Пріоритети для проведення спортивних заходів:

  • проведення масштабних загальноміських заходів;
  • проведення заходів, приурочених видатним постатям (спортсменам) та датам в історії фізичної культури і спорту Львова та України.

Обов’язковою умовою отримання фінансової підтримки за рахунок коштів міського бюджету Львова, для проведення спортивних заходів, є участь власним внеском організації у заході (коштами або іншими матеріальними чи нематеріальними ресурсами).

Щодо фінансової підтримки спортивних організацій та дитячо-юнацьких спортивних шкіл, то управління молоді, сім’ї та спорту буде надавати кошти на придбання:

- спортивного інвентарю;

- спортивного обладнання;

- спортивної форм.

Перелік документів, які необхідно подати в управління молоді, сім’ї та спорту через відділ «Центр обслуговування мешканців» (м. Львів, пл. Ринок, 1):

  • заявка встановленого зразка з додатками (зразок заявки додається);
  • копія свідоцтва про державну реєстрацію організації, засвідчену печаткою організації;
  • копія довідки про взяття громадської організації на облік у ДПІ у Львові, засвідчену печаткою організації;
  • копія довідки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, засвідчену печаткою організації;
  • копія рішення про присвоєння громадській організації ознаки неприбутковості, засвідчену печаткою організації;
  • копія статуту (положення) організації, засвідчену печаткою організації;
  • інформація про діяльність організації за попередній рік (до двох аркушів А4 формату);
  • розрахунок потреби у бюджетних коштах і напрямки використання бюджетних коштів у довільній формі, підписані керівником та засвідчені печаткою організації (для фінансової підтримки).

Додаткову інформацію можна отримати, звернувшись в управлінні молоді, сім’ї та спорту за тел. 297-5874.

Довідка

Норми витрат на проведення спортивних змагань:

під час проведення районних, міських змагань і навчально-тренувальних зборів на харчування з розрахунку на одну особу на добу з видів спорту: з великими фізичними навантаженнями та енерговитратами: для спортсменів – до 35 грн., для тренерів, суддів та інших учасників – до 30 грн. Для інших видів спорту: для спортсменів – до 30 грн., для тренерів, суддів та інших учасників – до 25 грн.

На забезпечення медико-відновлювальними засобами та виробами медичного призначення для спортсменів-учасників спортивних змагань державного та міжнародного рівня, навчально-тренувальних зборів збірних команд та спортивних шкіл з розрахунку на одну особу на добу для спортсменів з видів спорту з великими фізичними навантаженнями та енерговитратами – до 33 грн. Для інших видів спорту – до 23 грн.

Нагороди та призи за спортивні змагання становитимуть: на чемпіонатах і першостях районних (міських) змаганнях: командній першості (на команду) – до 80 грн., у особистій першості: 1 місце – до 60 грн., 2 місце – до 50 грн., 3 місце – до 40 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: