У Львові проблему забороненого паркування автомобілів вирішують з допомогою 3 евакуаторів

Найбільше випадків паркування автомобілів у заборонених місцях зафіксовано у центральній частині Львова. В середньому на арештмайданчик евакуйовують по 9 машин за день, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Евакуатори працюють з 9 ранку, щодня забирають  в середньому по 9 машин. Ця цифра була би більшою, але арештмайданчик працює лише до 17 год. Наразі в місті постійно працює 3 евакуатори, ремонт ще одного завершується. При цьому ЛКП «Львівавтодор» не вистачає людей, що вантажать автомобіль на евакуатор», - розповів Іван Рибак,  заступник керівника відділу паркування ЛКП «Львівавтодор».

Найчастіше порушення паркування фіксуються в пішохідній зоні центральної частини міста, на вул. Університетській, вул. Словацького, вул. Січових Стрільців, пл. Міцкевича (біля готелю «Жорж»), пл. Галицькій (біля пам’ятника королю Данилу), а також  на проспектах Свободи та Шевченка. Останнім часом збільшилася кількість випадків незаконного паркування на спеціальній смузі для громадського транспорту на проспекті Свободи.

Досить частими є випадки паркування на велосипедних доріжках та трамвайних коліях в центральній частині міста. Так, в суботу, 15 листопада, було зафіксовано два випадки паркування на велодоріжці на проспекті Свободи.

«На вихідних працює черговий евакуатор, який, за викликом ДАІ, лише може переставити транспортні засоби, що заважають дорожньому руху, інші евакуатори працюють лише по буднях. Проблемою є те, що в багатьох місцях часто немає знаків заборони паркування, хоч вони там і потрібні. Це заважає комісії забрати автомобіль на арештмайданчик», - додав Іван Рибак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: