У свій другий вечір проект "Ніч у Львові" зібрав майже 7 тисяч відвідувачів (фото)

 Загалом протягом 3 ночей організатори очікують більше 20  тисяч осіб, повідомила прес-служба ЛМР

«Друга ніч проекту зібрала близько 7 тисяч осіб. Сьогодні з 20.00 години можна взяти участь в екскурсії чудотворними іконами Львова «Дорога духу і добра» та відвідати Святоуспенську церкву Української автокефальної православної церкви, церкву св. Андрія, кафедральний собор Успення Пресвятої Діви Марії, Вірменський собор Успення Пресвятої Богородиці, церкву Пресвятої Євхаристії. Паралельно з цією подією о восьмій годині у Вірменському соборі можна послухати вірменські духовні співи також для відвідувачів буде проводитись екскурсія Собором.

З 21.00 до 23.00 у Кафедральному соборі Покрови Пресвятої Богородиці відбудуться духовні співи – реквієм, а також нічні екскурсії. Камерний оркестр «Віртуози Львова» о 22.00 годині проведе вечір класичної музики у Соборі Св. Юра.

Ці та інші заходи чекатимуть відвідувачів проекту «Ніч у Львові». Деякі з заходів є платними, квитки можна придбати безпосередньо у закладах»,- зазначили організатори

Програма заходів доступна на сайті: http://lviv.travel

Окрім цього організатори проекту створили мобільний додаток «Ніч у Львові», який можна завантажити на Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.nt.nightsinlviv&hl=ua

Зорієнтуватися в різноманітті заходів і не пропустити цікавого відвідувачам фестивалю допоможуть 80 волонтерів - в них можна буде отримати програму заходів і карту міста.

Нагадаємо, що протягом трьох ночей фестивалю рух громадського транспорту буде продовжено. Відтак, транспорт курсуватиме по своїх маршрутах до 00.30.

1 (1)2 (1)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: