Взяли і зробили, - Садовий про ремонт вул. Куліша

У Львові після ремонту для проїзду відкрили вул. Куліша. Нагадаємо, 4 травня на ремонт закрили частково вул.Куліша на ділянці від Шпитальної до вул.Зернової. Далі поетапно закривали наступні ділянки вулиці. На сьогодні тут залишилось виконати ще дрібні роботи на хідниках, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«По проекту вартість робіт на вул.Куліша мала складати 12 млн грн., ми вклалися в суму практично втричі меншу, ще 1 млн грн ми отримали від ТЦ «Форум» на відновлення хідників. Тут повністю замінена інженерія, водогони, влаштована дорожня основа, бруківка, яку ми використали з тих вулиць, на яких вона була зекономлена при прокладанні нових трамвайних колій, адже тоді кладутьсь безшумні бетонні плити. Все, що стосується центральної частини міста, ми хочемо відновити, як воно було колись. У радянський час все закатували в асфальт. А мені важливо, щоб наше місто мало автентику, історичний вигляд.

Влаштували тут велодоріжки, їх кількість в місті ми маємо збільшувати постійно. Сьогодні вже машини тут їздять нормально, водії відчувають суттєву зміну. Що обіцяли – те зробили», - сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Роботи виконувало ЛКП «ШРП Галицького району», з міського  бюджету на ремонт проїзної частини виділено понад 2 млн грн., тротуари облаштовували за кошти інвестора – ТЦ «Форум Львів», інженерні мережі ЛМКП «Львівводоканал» міняв за власні кошти.

На сьогодні за кошти цього інвестора будують розв’язку на вул.Джерельній – Під Дубом. Роботи мають закінчити 25 листопада. Також зараз вони влаштовують благоустрій біля торгового центру, зокрема, будують велодоріжку, ремонтують тротуари. У зв’язку з цим тимчасово перенесена зупинка громадського транспорту між пр.Чорновола і вул.Куліша. Після закінчення усіх робіт зупинка буде повернута на своє звичне місце – на пр.Чорновола.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: