Добровольця батальйону «Айдар» поховають завтра на Личаківському кладовищі

Пам’ятаємо Героїв. В середу, 19 листопада, у Львові поховають ще одного Героя, який загинув у зоні АТО. Дмитро В’ячеславович Жовтий, 1987 року народження, загинув 15 листопада 2014 року під Новоайдаром Луганської області. Поховають новітнього Героя на Личаківському кладовищі на полі почесних поховань №76, повідомила прес-служба ЛМР.

Завтра, 19 листопада, о 10.00 год. відбудеться заупокійна Літургія в храмі святого Архистратига Михаїла (вул. Каховська, 32), о 12.00 год – чин похорону та прощання. О 13.00 год відбудеться прощання біля будинку на вул Городоцькій, 313, після чого домовину з тілом перевезуть на Личаківське кладовище. Чин похорону відбудеться орієнтовно о 13.30 год на Личаківському цвинтарі на полі почесних поховань №76.

Дмитро В’ячеславович Жовтий народився 11 вересня 1987 року. Дитинство і молоді роки прожив у Львові. Навчався у середній загальноосвітній школі №86. Дмитро працював на заводі «Лорта». Активно підтримував Революцію Гідності. Свою майбутню дружину Катерину зустрів в Українському Домі, де вона допомагала іншим готувати їжу для майданівців. З початком антитерористичної операції – доброволець батальйону «Айдар». Загинув 15 листопада 2014 року під Новоайдаром Луганської області.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: