"Самопоміч" не хоче в уряд (відео)

Об'єднання "Самопоміч" претендує на керівні посади в шести парламентських комітетах, а від міністерських портфелів відмовляється. Про таке повідомив кандидат у народні депутати від цієї політсили Єгор Соболєв.

У "Самопомочі" вважають: уряд і парламентська більшість мають стати єдиною командою, а Кабінет міністрів слід формувати, уникаючи квотного принципу. В уряді повинні працювати технократи. Це означає, що міністрами не обов'язково мають ставати депутати і політики. "Самопоміч" готова поставити свій підпис під частиною угоди, яка стосується змісту реформ. Зобов'язання скасувати депутатську недоторканість має бути вписане у преамбулу коаліційної угоди, над якою ще продовжують працювати – повідомили у "Самопомочі", пише 5 канал.

"Ми готові висунути своїх кандидатів на керівництво комітетами з правосуддя, з місцевого самоврядування, з оборони, з протидії корупції та організованій злочинності, з європейської інтеграції та з паливно-енергетичного комплексу. Ми закликаємо всіх інших політичних сил об’єднатися в парламенті для організації роботи по втіленню, підготовці і голосуванню тих рішень, про які ми домовилися на цих перемовинах", – зазначив Єгор Соболєв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: