У Городку вогнеборці ліквідували наслідки вибуху газу у житловому будинку (фото)

17 листопада о 22:58 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в 1-поверховому приватному житловому будинку у м. Городок по вул. Коновальця, 2 ймовірно відбувся вибух природного газу, повідомляє прес-центр ДСНС у Львівській області.

Вибух без послідуючого горіння стався у напівпідвальному приміщені, де розташовані котельня та гараж.  Рятувальники оперативно перекрили газову засувку аби запобігти повторному вибуху. В результаті інциденту, власник житла, 1975 року народження, отримав опіки 1 ступеня обличчя та 2-3 ступеня кистей рук. Вогнеборці надали потерпілому домедичну допомогу та передали медикам для подальшої госпіталізації до Городоцької центральної районної лікарні.

По завершенню рятувальної операції фахівці ДСНС розібрали зруйновані внаслідок вибуху конструкції. Вибуховою хвилею зруйновано перегородку між гаражем та котельнею, 5 вікон, ворота гаражу, 4 дверних полотна, пошкоджено зовнішню несучу стіну. Окрім цього, пошкоджено, припаркований на подвір’ї будинку, автомобіль «BMW», у якому вибито та пошкоджено вікна.

На момент події у будинку перебувало 5 осіб, з них 2 дитини. Загрози руйнування будинку немає. На місці події працювала оперативна група Городоцького районного відділу ДСНС України у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: