У «Свободі» пояснили, чому виключили Пилипенка і Камінського

Фракція Всеукраїнського об'єднання "Свобода" у Львівській обласній раді ухвалила рішення про виключення зі складу фракції ВО "Свобода" двох депутатів: Пилипа Пилипенка та Василя Камінського.

Відповідну заяву під час сесії Львівської обласної ради виголосив голова фракції ВО "Свобода" Йосиф Ситник.

Подаємо текст заяви:

"Шановна громада Львівщини та виборці, ВО "Свобода" продовжує процес внутрішньопартійного очищення та люстрації, започаткований у червні 2014 року. За цей період із партії виключено понад 900 членів партії, зокрема депутатів міських та обласних рад по всій Україні.

Виключають депутатів за порушення фракційної дисципліни, безвідповідальність перед громадами, за непроведення зустрічей із виборцями та постійну відсутність на звітах фракції, які проводяться впродовж року в районах м. Львова, а також за систематичні прогули сесії ЛОР, за невитримання темпу внутрішньопартійної роботи та політичної діяльности.

Фракція ВО "Свобода" у Львівській обласній раді ухвалила рішення про виключення із фракції ВО "Свобода" Пилипенка Пилипа Даниловича та Камінського Василя Івановича. Звертаємося до них із закликом скласти депутатські повноваження як такі, що були здобуті під брендом ВО "Свобода". Це буде морально правильно.

Також нагадаємо, що у вересні 2014 року із фракції ВО "Свобода" у Львівській обласній раді та з лав партії виключено депутата Богдана Каспера".

Прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: