Львів'ян запрошують на благодійний «Гаражний розпродаж»

Львівське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» проводить благодійний «Гаражний розпродаж», ціллю якого є збір коштів на потреби ВІЛ-позитивних дітей у Львові, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Також, не забуваючи про тяжку ситуацію в нашій державі, вважаємо за необхідне 10% від зібраних коштів віддати на потреби українських воїнів», - зазначають в ЛОВ ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ».

Протягом акції буде зібрано цікаві книги (нові/вживані), роботи львівських художників, фотографів, аксесуари для дому, хенд-мейд вироби, спортивний інвентар, старі пластинки тощо, а  протягом благодійного аукціону кожен охочий зможе придбати всі ці речі за символічними цінами, тим самим долучитися до збору коштів на потреби ВІЛ-позитивних дітей Львова. Протягом акції будуть майстер-класи для дітей та їхніх батьків, діятиме благодійний ярмарок, де учасники зможуть за символічні кошти придбати солодощі, домашню випічку, випити запашної кави, а наприкінці насолодитися виступами львівських музичних гуртів.

Всі зібрані в цей день кошти будуть використані на потреби ВІЛ-позитивних дітей: закупівля життєво необхідних ліків, медичного обладнання, проведення діагностики тощо. 10% із зібраної суми підуть на потреби військових.

«Детальний звіт про використання грошей оприлюднимо на нашій сторінці Facebook протягом двох тижнів після заходу», - додають в ЛОВ ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ».

Місце проведення: м. Львів, вул. Мулярська, 2А (приміщення Першої Львівської медіатеки). Час проведення: 12.00-18.00 год.

За додатковою інформацією звертатись: Оля Конончук, тел. +380973628961.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: