Місто купило 4 снігоприбиральні машини

За інформацією відділу благоустрою управління інженерного господарства ЛМР, для прибирання міста від снігу придбано 4 нові піскорозкидувальні машини. Нова техніка розподілена між комунальними шляхво-ремонтними підприємствами.  Окрім цього, місто планує закупити ще 8 одиниць снігоприбиральної техніки, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Загалом, на сьогодні до виконання робіт з механізованого прибирання вулично-дорожньої мережі міста готові 142 одиниці спеціальної техніки.

З них 98 одиниць прибиральної техніки, а саме піскорозкидувачі, підмітальні машини, підмітальні трактори та грейдери і 44 одиниці техніки для навантаження, вивезення снігу та погрузки піскосуміші, а саме екскаватори, фронтальні навантажувачі та самоскиди.

Нагадаємо, санітарне прибирання вулично-дорожньої мережі міста здійснюється на підставі укладених договорів районними адміністраціями з львівськими комунальними підприємствами та з іншими організаціями та  підприємствами, які надають послуги з механізованого та санітарного ручного прибирання.

Першочерговими для механізованого прибирання є магістральні і радіальні вулиці, якими здійснюється рух громадського авто- та електротранспорту.

У другу чергу механізованим способом здійснюється прибирання бічних вулиць, внутрішньоквартальних та інших проїздів, які включені у маршрути механізованого прибирання.

До прибирання снігу вулично-дорожньої мережі щоденно буде залучатися в середньому 190 робітників санітарної очистки та додатково дорожні робочі ЛКП ШРП районів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: