Підприємцям запропоновані ділянки для перенесення ринку "Санта-Барбара", - Маруняк

Як зазначила голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк,  місто пропонувало три вільні земельні ділянки для перенесення ринку «Санта – Барбара», однак підприємці від них відмовилися і наполягають на виділенні земельної ділянки на вул.Скрипника – пр.Червоної Калини біля поліклініки, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Працювала робоча група, відбувались зустрічі з підприємцями. Для перенесення ринку було запропоновано три земельні ділянки - дві на вул.Вернадського та на вул.Антонича. Підприємці від них відмовили та наполягають на ділянці на вул.Скрипника – пр.Червоної Калини. Однак, на цій ділянці проходять інженерні мережі, тут дуже багато люків», - сказала Ірина Маруняк.

Нагадаємо, ухвала «Про погодження товариству з обмеженою відповідальністю «Сихівська народна торгівля» надання земельної ділянки на просп. Червоної Калини - вул. М.Скрипника заветована. Як йдеться в зауваженні до ухвали, преамбула зазначеної ухвали не містить посилання на звернення ТзОВ «Сихівська народна торгівля» щодо надання вказаної земельної ділянки. Тобто, така ухвала міської ради, в порушення вимог ст.123 Земельного кодексу України, прийнята без відповідного звернення товариства. Проект прийнятої ЛМР ухали не пройшов правової експертизи та не містить візи начальника юридичного управління. Як і не містить погоджувальних підписів (віз) інших осіб, визначених у ст.34 Регламенту ЛМР 6-го скликання та в п.2.15 Інструкції про порядок документообігу проектів ухвал ЛМР.

Всупереч ст. ст.19, 33, 35 Регламенту, при прийнятті ухвали не проводилось обговорення даного питання у постійних комісіях, відсутні їхні висновки та рекомендації щодо проекту даної ухвали.

В порушення ст.34 Регламенту, відсутня пояснювальна записка до ухвали, висновки відповідних комісій Ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: