Прикрасити «Площу 12 ялинок» запрошують представників бізнесу

Цього року новорічні та різдвяні святкування пройдуть під назвою «Зима під спільним дахом», яка відображає прагнення мешканців усіх куточків Львова та України до єднання. Окрім центральної частини міста, новим центром святкувань стане «Площа 12 ялинок», яку облаштують у Франківському районі міста. Це місце буде особливо цікавим для підприємців, котрі  матимуть змогу створити авторські дерева і прикрасити їх іграшками та кольорами власного бренду, тим самим утворити унікальну алею та отримати додаткову промоцію для своєї справи, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Зимові свята у Львові – це час особливого затишку та відчуття родинного свята, що є одним із брендів нашого міста. Проект цьогорічного різдвяно-новорічного святкування має назву «Зима під спільним дахом», що відображає прагнення мешканців усіх куточків Львова та України до єднання.

Цього року, окрім центральної частини міста, новим центром святкувань стане площа у Франківському районі Львова -  поблизу Бібліотеки для дітей №19, де діє Дитячий центр розвитку й дозвілля «Під спільним дахом» та Навчально-виховний комплекс «Школа ім. В. Симоненка». Ці заклади - одні із найактивніших культурних центрів  міста і саме  поблизу них розташовані озеро та площа, на якій росте 12 ялинок.

Управління культури Львівської міської ради обрало це місце для проведення святкових  заходів в межах проекту «Зима під спільним дахом».

Ідея святкування на «Площі 12 ялинок» полягає в тому, що кожен партнер свята матимете своє дерево, яке ми пропонуємо зробити авторським і прикрасити іграшками та кольорами власного бренду.

Програма святкувань передбачає урочисте відкриття «Площі 12 ялинок», зимові спортивні забави для дітей, фестиваль вертепів та концерт.

Запрошуємо бізнес-структури стати партнерами Різдва у Львові», - зазначили в управлінні культури ЛМР.

Варто зазначити, що новорічні та різдвяні святкування мають пройти в різних районах Львова. Зокрема, вже традиційно, відбудуться різні заходи на Левандівці, також плануються новорічні заходи й в інших віддалених районах нашого міста.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: