У Львові – скандал із дитячим майданчиком

Мешканці житлового будинку на вул. Кондукторській, 34 поскаржились на те, що власник суміжної з вул. Сулими, 19 земельної ділянки не дає їм можливості обгородити тут дитячий майданчик. Натомість, він має намір облаштувати тут під’їзд до гаражних боксів. За словами ж заступника начальника управління архітектури ЛМР Олеся Лужецького, дитячий майданчик тут було затверджено ухвалою сесії ще у 2005 році. Відтак, міська влада у конфліктній ситуації підтримує мешканців, повідомили у прес-службі ЛМР.

За інформацією департаменту містобудування ЛМР, межа майданчика суміжна з межею ділянки, що є у власності ф.о. – підприємця Дячишина А.Б. Тут побудовано багатоквартирний житловий будинок – щоправда, з відхиленням від затверджених вихідних даних на проектування в частині влаштування гаражних боксів на першому поверсі зі сторони вул. Кондукторської. Проте наказом передбачено, що під’їзд повинен здійснюватися з вул. Сулими, а не Кондукторської.

«Забудовник пропонує змістити дитячий майданчик від затвердженого місця розташування, щоб забезпечити під’їзд до гаражних боксів. Мешканці ж наполягають на влаштуванні майданчика відповідно до меж, затверджених ухвалою сесії ЛМР №2408 від 19.05.2005 р. «Про затвердження Схеми розміщення дитячих та спортивних ігрових майданчиків на території Франківського району Львова». А відтак, міська влада підтримує позицію мешканців», – зазначає Олесь Лужецький.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: