Львівські незрячі та українські зірки естради організовують у Львові благодійний концерт, щоб зібрати кошти на потреби учасників АТО

Наприкінці цього місяця, 30 листопада, о 17.00 год. у приміщенні Міського палацу культури ім. Гната Хоткевича відбудеться благодійний концерт та виставка-продаж творчих робіт незрячих. Захід ініціювали учасники театру естрадної пісні «Дитячі мрії» Львівської територіальної первинної організації УТОС та члени гуртка бісероплетіння «Бісеринка». Кошти від концерту і виставки будуть передані на підтримку учасників АТО, повідомили у прес-службі ЛМР.

«В концерті, крім творчо обдарованих людей з вадами зору, візьмуть участь відомі львівські виконавці та колективи, а саме: заслужений артист України Тарас Курчик, фіналіст шоу «Голос Країни» Назар Савко, тріо «Крайня хата», чоловічий вокальний ансамбль «La vivo», дует Тетяни Чайковської та Марії Зятик, а також Народна артистка України, громадська діячка Руслана Лижичко. Отож, радо запрошую прийти на концерт і долучитися до благородної і дуже потрібної справи», - повідомила керівник Львівського осередку Українського товариства сліпих Любов Кукуруза.

Вхід на концерт буде вільний. Кошти збиратимуть у спеціально встановлених скриньках під час концерту.

Для отримання детальнішої інформації про захід прохання звертатись за телефоном: 067 377 13 09 (Любов Кукуруза).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: