Перевізники нагадують владі Львова про «завислу» проблему пільговиків

Уже минуло більше місяця, відколи перевізники сповістили громадськості міста про намір навести лад у перевезеннях пільговиків. Листа за підписом голови Асоціації перевізників Львівщини із пропозиціями упорядкувати надання безоплатних послуг пільговим категоріям громадян в громадському автомобільному транспортім. Львова надіслали міським посадовцям у жовтні.

Утім, відповіді та реакції влади міста на пропозиції перевізники таки не дочекалися. Тим часом через ріст цін на дизельне паливо, ситуація на АТП погіршується. Зараз ДП коштує в середньому 17,59 грн за літр (на час прийняття тарифу 3 грн за проїзд було 11,70 грн) – витрати на заправку тепер «з’їдають» орієнтовно 70% із виручки підприємств.

Небажання органів місцевого самоврядування брати на себе хоча б невелику частину відповідальності за прийняття непопулярних рішень, скерованих на впорядкування надання безоплатних послуг з перевезення пільговиків, в умовах дефіциту бюджетних коштів для відшкодування втрат автотранспортним підприємствам просто провокує автотранспортні підприємства ініціювати черговий перегляд тарифу.

Це в умовах щоденного зубожінння громадян викличе величезне соціальне збурення громади. Просимо черговий раз чиновників міської влади повернутися лицем до проблем громадського транспорту і шляхом впорядкування перевезення пільговиків зняти гостроту необхідності вдруге за рік змінювати тарифи.

прес-служба Асоціації перевізників Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: