Японська компанія “Марубені” розглядає можливість залучення інвестицій у бізнеспроекти Львівської області

Сьогодні, 20 листопада, т.в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський провів зустріч із представниками японської торгової компанії “Марубені”, повідомила прес-служба ЛОДА

Темою сьогоднішнього діалогу стало питання залучення інвестицій компанії в бізнеспроекти нашого регіону.

Під час зустрічі керівник області зазначив, що для Львівщини актуальною  є можливість впровадження новітніх технологій в агропромисловий комплекс, у виробничі підприємства та енергетику. “Нам потрібно розширяти ділові контакти. Знаємо, що ваша компанія має багаторічний досвід і є широкопрофільною компанією. Тому зроблю все можливе , аби клімат для вашої діяльності тут був максимально сприятливий”, - запевний Юрій Турянський.

Представники компанії “Марубені” повідомили, що їхня компанія має свої представництва у більш ніж 30-ти країнах світу, зокрема на ринку України працює вже 18 років. Має суттєві здобутки у всіх напрямках господарської діяльності, починаючи від сільського господарства і закінчуючи такими складними напрямками як енергетика, зелені технології, видобуток корисних копалин і продаж мінеральних добрив.

“Основний проект, у якому Львівщина може співпрацювати з нами - це спільний проект на Стебницькому ДГХП «Полімінерал», де є серйозний потенціал для вкладення інвестицій загальним об'ємом понад 400 млн доларів. Другий напрямок — це зернотрейд, оскільки Львівщина є прикордонною областю, відтак має достатній потенціал для поставки зернових на європейські ринки. Ще один напрямок для співпраці ми розглядаємо рекострукцію житлово-комунального господарства та об'єктів водопостачання”, - розповіли представники компанії “Марубені”.

Як підсумок зустрічі, Юрій Турянський запропонував представникам компанії “Марубені” підписати Меморандум про подальшу співпрацю.

“Нам цікаво, що ваша компанія є транснаціональною та розуміє сучасний тренд ринків, це дуже важливо. Ми готові вас ознайомити з комплексом інженерного господарства області, з теплокомунальною енергетикою через презентацію промисловості Львівщини”, - підсумував очільник області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: