Діти переселенців оглянули "Арену-Львів"

21 листопада о 12.00 годині працівники відділу соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за благодійної підтримки ТРЦ «Кінг Крос Леополіс» та стадіону «Арена Львів» провели захід – «Здорова дитина – здорова нація». Акцію приурочено до відзначення загальноукраїнського Дня Гідності та Свободи, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Під час заходу 20 дітей вимушено переселених осіб та учасників АТО здійсиили оглядову екскурсію на стадіон «Арена Львів». Опісля матимуть дозвілля на льодовій ковзанці у ТРЦ «Кінг Крос Леополіс».

«Цим заходом ми прагнемо залучити дітей до активного та здорового способу життя, занять спортом, наглядово показати, як правильно організовувати своє дозвілля. Окрім цього, це гарна нагода до Дня гідності і свободи віддати шану дітям тих батьків, які у листопаді-лютому 2014 року і до сьогодні стоять на захисті демократичних цінностей, національних інтересів та європейського вибору», - розповіла Галина Гусак, провідний фахівець із соціальної роботи Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: