Макет пам’ятника Небесній Сотні демонтують у понеділок, - Маруняк

Як розповіла голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк, сьогодні, 21 листопада, на Сихові на пр. Червоної Калини навпроти кінотеатру Довженка незаконно встановили макет пам’ятника Небесній Сотні, повідомила прес-служба ЛМР.

«Сьогодні без відповідних дозволів і погоджень представники громадської організації «Український чин» встановили макет пам’ятника Небесній Сотні. Вони запевнили мене, що у понеділок макет буде демонтовано», - сказала Ірина Маруняк.

Також Ірина Маруняк зазначила, що ГО «Український чин» зверталась стосовно громадського обговорення щодо пам’ятника, але юридичних підстав встановлювати його макет у неї не було.

Як додала голова Сихівської РА, рішенням виконавчого комітету ЛМР створено оргкомітет стосовно спорудження пам’ятника Небесній Сотні, до нього входять представники громадських організацій, архітектори, художники, представники Євромайдану. «Уже було два засідання оргкомітету, у наступний понеділок заплановано провести чергове засідання, на якому мають затверджувати умови проведення конкурсу зі спорудження пам’ятника Небесній Сотні», - додала Ірина Маруняк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: