Найєм: Майдан 3.0 буде (відео)

21 листопада 2013 через дві години після посту в соцмережах журналіста Мустафи Найєма під монументом Незалежності в Києві зібралися сотні людей.

«Останнім часом мене часто запитують, написав би той самий пост сьогодні, якби знав, що все так обернеться. Так, написав би. Тому що зараз ще більш впевнений: якщо б ми в той вогкий дощовий вечір не вийшли на вулиці, вбитих, покалічених та загублених доль було б набагато більше. Ми могли втратити покоління і майбутнє», - пише на своїй сторінці у Facebook журналіст Мустафа Найєм.

«Я сьогодні не святкую. Для мене це день пам'яті: пам'яті не тільки про тих, хто загинув за нас, але й пам'яті про те, що ми можемо», - пише він. «І ще. Майдан 3.0 буде. Він буде в парламенті. Критична маса тих, хто вірить, що неможливо жити за старими правилами, вже у владі. Також як і тоді, у листопаді 2013 року, від нас хочуть відмахнутися, часто критикують, не довіряють. Але ми дійдемо до кінця», - говорить Найєм. «Зустрічаємося під монументом Незалежності. Одягайтеся тепло, беріть парасольки, чай, каву, гарний настрій і друзів. А ще візьміть із собою пам'ять про тих, хто стояв з нами поруч і кого тепер немає. Я буду там з 18:00», - завершує журналіст.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: