Порошенка засвистали під час покладання квітів до Хреста Небесної сотні на Інститутській (відео)

Люди тримали в руках плакати: "Порошенко, хто для тебе герой?", "Порошенко, де вбивці?" і скандували "ганьба!"

Президента України Петра Порошенка освистали під час покладання квітів до Хреста Небесної сотні на Інститутській.

Церемонію транслював телеканал "112 Україна".

Перші особи держави - президент України Петро Порошенко, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк і спікер парламенту Олександр Турчинов в честь Дня гідності і свободи прибутку на вулицю Інститутську для покладання квітів до Хреста Небесної сотні на честь загиблих під час Майдану.

http://youtu.be/U4uXw1Wvjy8

Їх зустріли агресивно. Люди тримали в руках плакати: "Порошенко, хто для тебе герой?", "Порошенко, де вбивці?" і скандували "ганьба!". З натовпу лунали крики: "За що ви нас дякуєте? За те, що мою дитину вбили на Майдані?!", "Що ви зробили доброго? Ганьба такому президенту".

Порошенко зайшов у натовп протестувальників і вигукнув гасло "Слава Україні". Обурені почали відповідати, напруга трохи спала, і люди почали задавати чолі держави питання, висловлювати невдоволення вже в спокійному тоні.

Його просили не забувати про постраждалих, запитували, коли буде допомога, коли буде особливий статус для поранених. Президент України Петро Порошенко пообіцяв родичам загиблих підписати указ про присвоєння звання Героя України бійцям "Небесної сотні" "Я прийняв рішення: я сьогодні підпишу указ про нагородження званням Героя України Героїв Небесної Сотні", - сказав президент родичам загиблих біля Пам'ятного Хреста на вул. Інститутській у центрі Києва в понеділок вранці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: