Стартувала акредитація ЗМІ на Міжнародний Економічний Форум

Оргкомітет Міжнародного Економічного Форуму оголошує про початок акредитації ЗМІ для висвітлення заходів, що відбуватимуться 27 листопада в Конференц-залі готелю «Дністер» (вул. Матейка, 6) та 28 листопада в Актовій залі Львівського національного університету імені Івана Франка (вул. Університетська 1). Акредитація триватиме до 24 листопада.

В заявці потрібно вказати:

  • Назву ЗМІ, посаду;
  • прізвище, ім’я та по батькові журналістів:

квота: 1 особа (інтернет-видання, друковані видання, радіо; 2 особи - телеканали);

  • тираж та територіальне охоплення;
  • веб-портал;
  • телефон та електронна пошта.

Акредитація журналіста на участь у Міжнародному Економічному Форумі надає право безкоштовного відвідування всіх сесій та заходів Форуму. Кількість журналістів обмежена.

Заявки потрібно надсилати на електронну пошту: [email protected] або факсом: +38 032 297 18 55. Контактна особа: Ірина Мінтенко, тел.: +38 032 297 50 36, +38 050 370 95 35

Реєстрація учасників розпочинається о 9.30 год (в т.ч. і представників ЗМІ). Початок Форуму о 10.00 год.

Брифінг для журналістів відбудеться 28 листопада о 13.00 год в приміщенні «Будинку вчених» (вул. Листопадового Чину, 6). Додаткова обов'язкова реєстрація для журналістів розпочнеться о 12.40 год.

Програма заходу – за посиланням: http://lvivforum.com.ua/index.php/uk/program/xivpr

Нагадаємо, серед тем для обговорення на Форумі будуть питання децентралізації та реформи державної регіональної політики в Україні, стратегія модернізації до 2020 року для бізнесу та низка  інших важливих питань.

Довідка

ХІV Міжнародний Економічний Форум проходитиме за підтримки Львівської міської ради, Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради, а також Програми Європейського Союзу «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні», що фінансується Європейським Союзом.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: