У Львові стартує щорічна соціальна майстерня «Різдвяна пошта»

Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді напередодні новорічно-різдвяних свят, традиційно, розпочинає діяльність соціальної майстерні «Різдвяна пошта». На базі майстерні соціальні працівники проводитимуть різноманітні майстер-класи з виготовлення новорічних листівок, різдвяних гірлянд та розфарбовування новорічних іграшок, завданням яких є навчити усіх охочих, на основі давніх українських традицій, творити різдвяні прикраси, розвинути естетичні смаки дітей, зберегти традиції образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва Галичини, повідомила прес-служба ЛМР.

«Різдво – час добрих ангелів, надій і мрій, це затишне сімейне свято і, звичайно ж, привід потішити своїх близьких чимось особливим та незвичайним. Подаруймо собі, своїм близьким та тим, хто найбільше цього потребує, радість творчості та прекрасну емоцію на різдвяні свята. Особливо в цей важкий для країни час, діти хочуть зігріти своїми різдвяними подарунками тих, хто зараз захищає їхній спокій та мирне небо», - розповідає Наталія Клапатюк, начальник відділу соціальної роботи Личаківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

До проведення «Різдвяної пошти» будуть залучені: діти-сироти,  діти, позбавлені батьківського піклування, вихованці інтернатних закладів, дитячих будинків, реабілітаційних центрів, дитячих будинків сімейного типу, діти із прийомних сімей міста Львова.

Щорічно завдяки майстерні «Різдвяна пошта» привітання з Новим роком та Різдвом Христовим отримують представники влади, меценати, відомі діячі у галузях політики, культури. В цьому році виготовлені дитячі роботи також будуть надіслані військовослужбовцям в зону АТО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: