Благочинна акція «Миколай про тебе не забуде!» розпочала набір волонтерів 2014 року

МГО «Академія Української Молоді» розпочала набір волонтерів на благочинну акцію «Миколай про тебе не забуде!» для потребуючих дітей, повідомила прес-служба ЛМР.

Вже чотирнадцятий рік поспіль кожен охочий житель Львова (і не тільки) може стати помічником Святого Миколая, долучившись до благочинної акції „Миколай про тебе не забуде!” в якості волонтера. Акцію для потребуючих дітей (дітей-сиріт, дітей з багатодітних та малозабезпечених родин) проводить МГО „Академія Української Молоді” спільно з навчальними закладами та спільнотами.

Щороку у Львові помічниками Святого Миколая стає близько 700 волонтерів (учнів старших класів, студентів львівських ВНЗ, молоді), які збирають та пакують подарунки на Фабриці Святого Миколая, яка працюватиме у Львові з 11 до 17 грудня у приміщені Львівського палацу мистецтв (вул. Коперніка, 17), та розносять їх по домівках потребуючих дітей міста Львова 18 та 19 грудня. В рамках акції волонтери також роздаватимуть солодощі та листівки мешканцям міста на святковій Акції в місті 19 грудня.

Минулого року помічникам Св. Миколая вдалося рознести подарунки для 3000 потребуючих дітей Львова, також організаторами було передано подарунки для близько 900 дітей з різних куточків Львівської області.

Помічником Святого Миколая може стати кожен. Для цього необхідно перейти за відповідним посиланням на сайті http://www.mykolaj.com.ua/node/157 та заповнити електронну анкету, а також прийти на один з вишколів для волонтерів. Вишколи будуть проходити 23, 30 листопада та 7 грудня о 13:00 та 15.00 год за адресою: м. Львів, вул. Братів Тершаківців, 2а (навчальний корпус Львівської комерційної академії, 1 поверх). За першу добу реєстрації, яка розпочалась 19 листопада 2014 року, помічниками Св. Миколая зголосилися попрацювати вже близько 80 волонтерів. Реєстрація волонтерів триватиме до 1 грудня 2014 року.

Волонтери запрошуються до:

Фабрики Св.Миколая (пакування подарунків, 11-17 грудня 2014) та рознесення подарунків (18-19 грудня 2014) - основна допомога Помічників Святого Миколая полягає у пакуванні і рознесенні подарунків за адресами потребуючих дітей. Для цього потрібна група з чотирьох волонтерів. Сформувати її можна на вишколі. Розносити подарунки можуть лише особи, які на день рознесення досягли 16-річного віку.

Акції в місті (19 грудня 2014) - це захід, який традиційно відбувається в найлюдніших місцях Львова. Волонтери вітають перехожих зі святом Миколая, даруючи їм цукерки, листівки і щирі посмішки.

За акцію "Миколай про Тебе не забуде!" Академія Української Молоді отримала нагороду на обласному конкурсі «Благодійна Львівщина – 2012» у номінації "Благодійник: дитяча або молодіжна організація".

Також організатори звертаються до львів’ян із проханням повідомити про сім’ї зі Львова, у яких є діти віком до 14 років,  та надіслати їхні дані (прізвища, ім’я, по батькові та дату народження дітей, адресу, телефон) на електронну адресу [email protected] або на поштову адресу: БА «Миколай про тебе не забуде», МГО Академія Української Молоді, вул. Стрийська 24/8, м.Львів, 79011. Конфіденційність гарантують.

За додатковою інформацією звертайтесь: Христина Дольна,  тел.: (097)  66 00 567, Анастасія Гураль, тел.: (097) 864 03 44. Ел.пошта: [email protected], www.mykolaj.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: