Махніцький не купував нерухомості, а Кубіва на Майдані хотіли вбити, - Голомша (відео)

Степан Кубів і Олег Махніцький перебувають у Києві.

Про це в інтерв’ю Дивись. Інфо повідомив екс-перший заступник Генерального прокурора України Микола Голомша.

Микола Голомша також розповів, що під час Майдану була інформація про те, що Кубіва можуть вбити.

«Хотів би зазначити, що пам’ятаю, коли я приходив на Майдан і забирав його вночі, маючи інформацію із своїми колегами, що його можуть вбити…Забрав його додому, він сидів, а я дивувався його мужності. Він каже: «Ти знаєш, Микола, мені не страшно померти». Це не треба забувати і не можна політикою перекреслювати ті здобутки, які були. Мені невідомо, щоб він десь переховувався чи чогось боявся», - розповів Микола Голомша.

Екс-перший заступник Генерального прокурора також розповів про те, що коли почали звучати перші інформації про те, що його донька вчиться у Лондоні, що він купив «Хайят», я особисто з ним зустрівся і кажу: «Олеже Ігоровичу, чи це правда, бо нас дивує така інформація?». Він каже: «Це неправда», - розповів Микола Голомша.

«Потім ми побачили його на прес-конференції, але побачили також і інсценуації, які відбуваються. Це відбувалось не просто так, а щоб не дати можливість йому сказати, що цього усього не було. Мені він розповів, що донька вчиться у Львові, а не у Лондоні, сказав, що він не придбав ніякої нерухомості у Лондоні і ніякого «Хайяту» не купував», - розповів Микола Голомша.

Екс-перший заступник Генерального прокурора також розповів, що напружений режим роботи із 7 ранку до пізньої ночі став причиною того, що Махніцький переживав постійні проблеми із тиском.

Детальніше дивіться у відео Дивись. Інфо

Повну версію інтерв’ю із Миколою Голомшою читайте на нашому сайті трохи згодом

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: