Роботи на вул. Широкій планують закінчити вкінці наступного тижня

На вул. Широкій ремонтують міжквартальні дороги та тротуари. За інформацією Залізничної районної адміністрації, 20 листопада закінчили роботи з ремонту внутріквартальної дороги на вул. Широкій, 100. Це перша в районі міжквартальна вулиця, яку замостили бруківкою. Площа дороги – 2,1 тис. м. кв., повідомила прес-служба міськради

Роботи продовжують далі, зокрема капітально ремонтують міжквартальну дорогу на вул. Широка, 94 – 96.

«Цю дорогу заплановано замостити бруківкою, також будуть влаштовувати дощоприймачі. Площа внутріквартальної дороги – 1 тис. 300 м. кв., вартість робіт – 480 тис. грн», - зазначив начальник відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації Роман Кокотайло.

Також тротуари ремонтуватимуть на вул. Широкій біля будинків №92, №94, №98 та №100.

«Загальна площа хідників, які заплановано відремонтувати, складає 1 тис. 200 м. кв. На ці роботи, які виконуватиме ЛКП «ШРП Залізничного району», передбачено 387 тис. грн», - розповів Роман Кокотайло.

За словами голови Залізничної районної адміністрації Ірини Гримак, роботи на вул. Широкій виконують за кошти, які були виділені додатково з бюджету розвитку.

«Це додаткові кошти, які були виділені з бюджету розвитку. «На сьогодні робіт виконано на понад 800 тис. грн, ще плануємо 670 тис. грн вкласти в завершення  ремонтних робіт, плюс ще ремонт хідників. Від завтра приступаємо до влаштування тротуарної плитки.

Ставимо собі дуже жорсткі рамки, бо розуміємо, що завтра-після завтра може випасти сніг. До кінця наступного тижня плануємо все закінчити. Головне, щоб виробники встигали постачати матеріали», - розповіла Ірина Гримак

За її словами, вулицю замощують плиткою, оскільки термін її експлуатації є вдвічі більший, ніж асфальту. «Плитка краща в експлуатації. Її так не руйнує вода, як вона руйнує асфальтне покриття. Ти більше, що водовідведення не завжди є влаштоване. Крім того, якщо мова йде про виконання якихось аварійних робіт, то простіше зняти трошки плитки і замостити її знову, ніж вирізати квадрат асфальту, який вже буде зруйнований. Термін експлуатації покриття плитки є вдвічі більший, ніж асфальту. І вона не руйнується влітку при високих температурних режимах. Гарантія – до 10 років», - зазначила Ірина Гримак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: