Депутати обласної ради підтримують співфінансування проектів міжнародної технічної допомоги з обласного бюджету

24 листопада відбулося засідання постійної комісії Львівської обласної ради з питань євроінтеграції, транскордонного співробітництва та зв’язків з українцями за кордоном, повідомила прес-служба ЛОР.

На засіданні було розглянуто низку питань, серед яких депутати розглянули та підтримали пропозицію заступника голови Львівської обласної ради Валерія П’ятака щодо співфінансування проектів міжнародної технічної допомоги з обласного бюджету, яку він виклав у своїй службовій записці.

Зокрема, за пропозицією заступника голови обласної ради, 25 вересня 2014 року було проведено засідання Програмної ради з питань співфінансування проектів міжнародної технічної допомоги з обласного бюджету. Метою цього засідання був розгляд заявок щодо співфінансування проектів міжнародної технічної допомоги з обласного бюджету.

Слід зазначити, що у 2014 році з обласного бюджету Львівської області передбачено співфінансування одинадцяти проектів міжнародної технічної допомоги на суму 3560,00 тис. грн.

З огляду на це, а також на формування проекту обласного бюджету Львівської області на 2015 рік, Валерій П’ятак пропонує винести на розгляд постійних комісій обласної ради питання про забезпечення співфінансування проектів міжнародної технічної допомоги.

Зокрема, на розгляд комісії Львівської обласної ради з питань євроінтеграції, транскордонного співробітництва та зв’язків з українцями за кордоном винесено питання щодо співфінансування проектів МТД з обласного бюджету за рахунок коштів, передбачених на реалізацію відповідних обласних цільових програм (йдеться про програму «Спільна промоція туристичних можливостей та культурно-історичної спадщини Львівської області, Підкарпатського та Люблінського воєводств») – відповідно до остаточно сформованого запиту та за умови підтвердження відповідного фінансування з місцевого бюджету.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: