Львів’яни літнього віку відвідали вояків АТО, які перебувають на лікуванні у шпиталі (фото)

На знак шани героїзму українських солдатів, минулої неділі група літніх людей, підопічних Львівського міського територіального центру, відвідала вояків АТО, які перебувають на лікуванні у військово-медичному центрі Західного регіону, повідомила прес-служба ЛМР.

«Коли заходиш в палату, тебе охоплює біль, сум і розпач через те, що ці молоді люди опинились тут. Підходимо до лежачого, тиждень тому прооперованого підполковника. Обличчя зі слідами осколкових уражень. Тримаєш його за руку і розумієш, що ця людина – герой!», - розповіла культорганізатор Львівського міського територіального центру Віра Костецька.

Дідусі та бабусі помолились за вояків, розповіли про те, як самі захищали Україну від ворога у воєнні часи.

«Ми як українці, громадяни, повинні шанувати і пам’ятати тих, хто захищає нас в мирний час! Ми повинні максимально долучитися до боротьби за нашу волю, допомогти тим, хто її відвойовує для нас і для майбутніх поколінь», - наголосив директор Львівського міського терцентру Віталій Брославський.

Охочі брати участь у заходах дозвілля Львівського міського територіального центру можуть звертатися у відділення соціально-побутової реабілітації за тел.: 233-10-49, а також за тел.: 238-32-74.

tcvizytvojinyato2 tcvizytvojinyato3

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: