На Радіо "ФМ Галичина" розповіли про своє оновлення (фото, відео)

«Змінилась Україна – змінились ми!»  ̶  з таким гаслом файне радіо «FM Галичина» увійшло у новий сезон.

Нове музичне і програмне оформлення, нові обличчя, нова музика – це все тепер можна почути на файному радіо. Залишилась незмінною любов до всього українського: звичаїв, традицій, мови, пісні тощо. Як зазначила бренд-менеджер радіостанції  «FM Галичина» Галини Батюсь: «Файне радіо завжди ставило правильні пріоритети. Два попередніх сезони у нас проходили під гаслами  «Українське – це модно» та «Чуєш  українське?» – «FM Галичина». У третьому сезоні ми і надалі продовжуємо акцентувати на українських цінностях, традиціях, звичаях, українській мові та пісні.

Нове музичне оформлення для «FM Галичина» зробили  львівський музичний гурт «GreenSilence» та співачка Олеся Киричук. Ведучі  файного радіо озвучили ряд промороликів, міні – театрів, які з гумором та іронією розказують  про нас, галичан в новий час.

Розробили і нове візуальне представлення ведучих. Показали лише обличчя із українським орнаментом, в якому поєднались два кольори  – червоне і чорне,  що символізують любов і журбу, втрати  і віру в краще. «Це ті кольори, які супроводжують нас по життю, - говорить Галина Батюсь. Елементи вишиванки, які передались нам ще від наших прабабусь, українська пісня про «Два кольори» та інше. Зі змінами в країні кожен із нас зародився по-новому. Тому, візуально ми без прикрас, без масок, без зацяцькованості, ̶  ми тут такі, які є. Ми ближчі до свого слухача».

У новому сезоні на файному радіо зміни відбулися у всьому: музичному  оформленні, програмній концепції, з’явились нові проекти та ведучі. Шанувальників файного радіо розважатимуть  ведучі програм:  «Ранок без рамок», «Привітанка від  Діанки», «Дефіляда» «Друзі онлайн», «Файна рандка» та багато інших цікавих проектів. Окрім щогодинних випусків новин, у радіоефірі представили нову аналітичну програму «Деталі тижня» із аналізом найважливіших подій. Також у новому сезоні стартувала програма вихідного дня про українську ретро, давню, естрадну музику -  «З бабиного капелюха».

Презентували новий сезон «Змінилась Україна – змінились ми!» у новому business centre & hotel RIUS. Серед запрошених були представники ЗМІ, клієнти, партнери, а також ті, хто знає, любить і цінує файне радіо. Не обійшлось і без нагород. Голова Національної ради з питань радіомовлення та телебачення України  передав директору радіостанції  «FM Галичина» Олександрі Гнатик відзнаку за сумлінну працю та професіоналізм. Секретар Львівської міської ради Василь Павлюк вручив файному радіо подяку від громади Львова, а от представники Незалежної Асоціації Мовників документально засвідчили, що «FM Галичина» посіло перше місце в дослідженнях, де найактивнішою аудиторією є люди віком 35+ , з високим рівнем доходу.

«FM Галичина» і надалі обіцяє тішити своїх слухачів файною музикою, і дарувати хороший настрій.

10457359_754539064583027_2324437390537175119_o

10679600_754539031249697_6796594349204465422_o

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: