На ТРК «Львів» розкажуть про біометричні паспорти

25 листопада у програмі «Вечір у Львові» мова піде про конфлікт на Жидачівському паперовому комбінаті, біометричні паспорти та депортації кримських татар у 1944-1951 роках, повідомила прес-служба ТРК "Львів".

У першій частині йтиметься про конфлікт на  ПАТ «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат». Гостями студії стануть редактор газети «Новий час» Андрій Данилець, екс-директор ПАТ «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат» Михайло Тетикало та голова профспілки Степан Шминець.

Про введення в обіг біометричних паспортів ведучі говоритимуть з речником Головного управління Державної міграційної служби Світланою Хитровою  та начальником відділу міграційної роботи Головного управління Державної міграційної служби Олександром Семчишиним.

В третьому блоці ведучі й гості ефіру пригадають події 1944-1951 років, коли відбувались депортації кримських татар. В студію завітають керівник західноукраїнського офісу «Крим SOS» Алім Алієв та голова Об'єднання товариств депортованих українців «Закерзоння» Володимир Середа.

Дивіться програму «Вечір у Львові» щобудня з 19:15.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: