Прибудинкові проїзди на вулицях В. Великого та Науковій замостять тротуарною плиткою до кінця тижня

У Франківському районі міста продовжують ремонтувати прибудинкові проїзди між будинками за новим зразком – тротуарною плиткою. Відтак, зараз завершуються роботи на вул. Володимира Великого, 93а та на вул. Науковій, 8. Незабаром ремонти розпочнуться на вул. Кульпарківській, 139, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За словами голови Франківської райадміністрації Руслана Кандибора, все роблять коштами адміністрації, а на вул. Володимира Великого до облаштування стоянки також долучились мешканці – наразі вони придбали 200 кв м тротуарної плитки, мають намір закупити ще стільки ж.

Як додає Руслан Кандибор, всі роботи проводять лише з українських, екологічно чистих, матеріалів – таким чином намагаються підтримати національного товаровиробника.

Ремонти на вказаних вулицях тривають уже 3 тижні. Завершити планують до вихідних.

Нагадаємо, наприкінці вересня коштами Франківської райадміністрації тротуарною плиткою замостили прибудинкові проїзди на вул. Науковій, 69-71 та виклали тротуар вздовж будинків на вул. Науковій, 44-46, а за спонсорські кошти мешканців та підприємців відремонтували вул. Гординських.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: