Сьогодні транспорт курсуватиме довше. Водіїв просять оминати вул. Стрийську

Сьогодні, 25 листопада, о 21.45 год. на стадіоні «Арена Львів», в рамках проведення Ліги Чемпіонів УЄФА сезону 2014-2015 років, відбудеться футбольний матч між командами «Шахтар» (Україна) та «Атлетік» (Іспанія). Очікується, що стадіон буде заповнений. Відтак, до арени курсуватимуть шатл-баси з пл. Є. Петрушевича та від кінотеатру ім. О. Довженка. Також буде продовжено до 01.00 год. ночі графік роботи громадського транспорту, який курсує у напрямку стадіону. Водіїв просять ввечері оминати вул Стрийську, аби не створювати заторів, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На час проведення матчу графік роботи громадського транспорту, а саме: маршрутних таксі № 3А; 10; 25; 40 та тролейбусів № 3; 20; 25 буде продовжено до 01.00 год.

Для комфорту мешканців та гостей міста, до стадіону будуть курсувати шатл-баси. Шатл-баси курсуватимуть з 18:30 год. до 21:30 год. з площі Є. Петрушевича та від к-т. ім. О. Довженка до Автовокзалу. Після завершення матчу з 23:30 год. до 01:00 год. автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Є. Петрушевича та до к-т. ім. О. Довженка.

Як зазначає адміністрація стадіону «Арена Львів», на матчі будуть посилені заходи безпеки. Відтак, усіх застерігають від провокацій та протиправної поведінки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: