Треба, щоб люди публічно знали, так званих, героїв, - Грисьо про фанів-порушників

Сьогодні у Львові о 21.45 год на стадіоні «Арена Львів» відбудеться футбольний матч між командами «Шахтар» (Україна) та «Атлетік» (Іспанія). Правоохоронці застерігають футбольних уболівальників від порушення громадського порядку. В міліції міста запевняють, що усі порушники будуть виявлені та притягнуті до відповідальності, відповідно до чинного законодавства України, повідомила прес-служба ЛМР.

«Під час сьогоднішнього матчу буде посилена увага правоохоронних органів до дій фанів на стадіоні. Ми відслідкуємо усіх осіб, які будуть порушувати громадський порядок на стадіоні. Є багато камер, з допомогою яких можна зафіксувати поведінку людини. Ніхто не уникне покарання.

Якщо штрафи розділяти між фанами-порушниками, це буде стабілізуючий фактор», - зазначив начальник Львівського міського управління міліції, полковник міліції Сергій Зюбаненко.

«Треба, щоб люди публічно знали, так званих, героїв. Треба застосовувати цілий комплекс заходів, які можуть дати результат», - розповів Ярослав Грисьо, голова федерації футболу Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: