У Львівській ОДА розпочались інтерактивні навчання для переселенців

У понеділок, 24 листопада, успішно стартував спільний проект громадських організацій «Центр просвітництва та розвитку людини» та «Кримська хвиля» для під назвою «Інтерактивне навчання для внутрішньо переміщених кримчан – запорука їх інтеграції та адаптації в кризовій ситуації». Проект покликаний сприяти внутрішньо переміщеним особам із окупованих територій України в особистісному розвитку, працевлаштуванні та започаткуванні бізнесу, повідомила прес-служба ЛОДА.

Перший тренінг для переселенців відбувся у Львівській облдержадміністрації. Зокрема, у складі першої групи вони навчились визначати свої цілі, мислити стратегічно, розставляти пріоритети, освоїли основи тайм-менеджменту. Також учасники навчання набули практичних навиків написання резюме та мотиваційних листів, ознайомилися з базовими принципами започаткування власної справи.

Наголосимо, що упродовж проекту (листопад 2014 р. – січень 2015 р.) планується провести навчання для шести груп.

Проект здійснюється за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, Інституту міжнародного співробітництва Німецької асоціації народних університетів (DVV International), Громадської організації «Інформаційно-дослідний центр «Інтеграція та розвиток», департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю та департаменту соціального захисту населення Львівської облдержадміністрації.

Координатор – Наталія Проць (тел.097-30-80-287).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: