Забудовник зруйнував встановлений мешканцями дитячий майданчик? (фото)

25 листопада 2014 року невідомі люди зруйнували елементи дитячого майданчика встановленого мешканцями будинку №34, що на вулиці Кондукторській. Про це повідомив депутат Львівської міської ради Святослав Макітра.

22 листопада цього року мешканці будинку 34, що на вулиці Кондукторській встановили елементи огородження дитячого майданчика та пісочницю, але вже через день на цьому місці не стало елементів огорожі, а сьогодні і пісочниці.

«Громада будинку за власні кошти встановила частину огородження дитячого майданчика та пісочницю. На що мають повне право, згідно ухвали міської ради. Проте забудовник новобудови на Сулими, 19  планує використати цю територію для заїзду у гаражі, тому влаштування там дитячого майданчика суперечить його комерційним інтересам», – повідомив Святослав Макітра.

За словами депутата під час встановлення пісочниці та огорожі представник забудовника чинив фізичний опір. Тому мешканці підозрюють саме забудовника у крадіжці елементів дитячого майданчика і звернулися у правоохоронні органи з відповідною заявою.

Джерело: www.postmaidan.info

Фото 22 листопада

Изображение 105

Фото 25 листопада

фото (5)фото (6)

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: