«Арена Львів» стала учасником Міжнародного архітектурного конкурсу «Кришталева цегла» (фото)

Стадіон «Арена Львів» став одним із номінантів на перемогу в Міжнародному архітектурному конкурсі на кращий реалізований проект «Дім-2014» - Кришталева цегла, організованому Польським житловим товариством у м. Люблін.

 

Про це Дивись.Інфо повідомили у прес-службі ЛМР.

content_CSC_02661 (1)Конкурс охоплює десять регіонів у Польщі, Україні та Білорусії і є найбільшим міжнародним оглядом архітектурних та інженерних досягнень будівництва у Східній Європі. Предметом Конкурсу є житлові і житлово-побутові будівлі, будинки колективного проживання, житлові комплекси, приміщення широкого використання, історичні та адміністративні об'єкти, побудовані в період з 01.2012 року до вересня 2014 року.

21 листопада стадіон оглянула конкурсна комісія на чолі з Головою правління Польського житлового товариства м. Люблін Казимиром Видусевичем та Головним архітектором Львівської області Володимиром Лавріном.

«Арена Львів» – це сучасна комфортна спортивна споруда з розвиненою інфраструктурою, збудована спеціально до чемпіонату Євро 2012 і призначена обслуговувати спортивні та розважальні події найвищого рівня. Окрім надзвичайно повної оглядовості стадіону, «Арена Львів» вирізняється своєю досконалою архітектурою. Це, зокрема, так звана «променада» між ярусами глядацьких трибун, що замикає кільцем весь стадіон та надає зручний простір для прогулянок і полегшує орієнтацію на стадіоні.

Результати ювілейного 15-го Конкурсу «ДІМ-2014» - «Кришталева цегла» будуть оголошені 12 грудня 2014 року в місті Люблін.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: