Дітям Сихова розкажуть про міфи та стереотипи сучасного рабства

Сьогодні, 25 листопада, о 10.45 год. соціальні фахівці Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді проведуть зустріч зі школярами 13-14 років СЗШ № 95, яка присвячена протидії торгівлі людьми.  Аналогічна зустріч відбудеться о 13.15 год. із учнями СЗШ № 96. У рамках цих зустрічей будуть обговорюватися такі питання, як суть, причини, форми та оцінка небезпечних стереотипних суджень щодо торгівлі людьми, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Метою заходів є підвищення рівня поінформованості учнів щодо сучасних форм рабства.

Дітям продемонструють тематичний документальний фільм. Також у формі диспуту з ними обговорять масштабність злочину XXI століття проти людства. Найактивнішим учасникам дискусії будуть роздані тематичні пов'язки на руку з інформаційним наповненням «Людина не об’єкт торгівлі». Крім того, кожному учаснику заходу вручать стікер.

«Здається досить дивним, що сьогодні, в ХХІ столітті, ми змушені говорити про торгівлю людьми не в історичному контексті, а в реальному часі. Світова спільнота намагається боротися з цим явищем, але незважаючи на увагу міжнародних організацій до зазначеної проблеми, торгівля людьми останніми роками набула надзвичайного поширення», - розповіла Оксана Гринів, в. о. начальника відділу соціальної роботи Сихівського району Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: