Львів приймає конференцію «Майбутнє туризму в Україні. Кризовий менеджмент. Пошук варіантів для України»

У четвер, 27 листопада, о 10.00 у Львові розпочнеться конференція «Майбутнє туризму в Україні. Кризовий менеджмент. Пошук варіантів для України», яка проходитиме у готельному комплексі «RIUS», що на вулиці Гнатюка, 12 а, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Конференція триватиме два дні - з 27 до 28 листопада. На цей час у програмі заходу заплановано проведення багатьох презентацій туристичних проектів, виступів та дискусій від українських та іноземних гостей.

Зокрема, під час заходу будуть презентовані моделі державно-приватного партнерства на прикладах Львова та Києва, антикризові туристичні проекти та нові проекти Львова. Відбудеться обговорення питання участі України у виставці ІТБ 2015, яка пройде у Берліні. Учасники дискутуватимуть на тему «Майбутнє туризму. Програма реформ розвитку туризму в Україні. Матимуть можливість послухати відкриту лекцію на тему «Просування туристичних продуктів в час кризи та ризиків», та обговорюватимуть проблемні питання в туризмі та шляхи виходу з кризи.

«Ми ставимо собі за мету під час конференції, як покращити діалог між містами і регіонами України, так і напрацювати практичні рекомендації, які ляжуть в основу спільних пропозицій реформ у сфері туризму на засадах відповідального партнерства в умовах євроінтеграції. Переконана, що лише спільними зусиллями зуміємо досягнути бажаного результату.

На конференцію ми запросили експерта з Ізраїлю, який поділиться досвідом як просувати туристичні продукти в час кризи та ризиків. Для України це дуже актуально. Адже цього року іноземних гостей у нас зменшилося в середньому на 70%», - зазначає Галина Малець, начальник управління туризму ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: