У Львівській ОДА відбудеться круглий стіл щодо регіонального розвитку

27 листопада 2014 року о 16.00 год. в кабінеті №257 Львівської обласної державної адміністрації (вул. Винниченка, 18) відбудеться круглий стіл на тему "Розробка стратегії регіонального розвитку у Львівській області: досягнення та перспективи". Організатором круглого столу є громадська організація "Центр дослідження проблем регіонального і міжнародного співробітництва" (м. Львів).  Захід проводиться в рамках проекту "Регіональна політика в Україні: громадський моніторинг стратегій регіонального розвитку", який реалізується Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень (м. Чернігів) у партнерстві з громадською організацією "Центр дослідження проблем регіонального і міжнародного співробітництва" у складі Асоціації регіональних аналітичних центрів, Інститутом громадянського суспільства, Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування "Українська асоціація районних та обласних рад", Офісом Ради Європи в Україні за підтримки Європейського Союзу.

Під час заходу обговорюватиметься стан та перспективи завершення розробки "Стратегії розвитку Львівської області" на період до 2027 року", відповідність розробки документу методологічним засадам стратегічного регіонального планування, недоліки проекту Стратегії, перспективи реалізації положень документу.

До участі у заході запрошуються експерти, представники засобів масової інформації, громадські активісти та всі зацікавлені особи.

ПРОГРАМА

круглого столу на тему  «Розробка стратегії регіонального розвитку у Львівській області: досягнення та перспективи»

«27» листопада 2014 року                                                                                             м. Львів,

каб. №257, Львівська ОДА

вул. Винниченка, 18

 

15.45-16.00 Реєстрація учасників
16.00-16.20 Доповідь "Відповідність процесу розробки Стратегії методологічним засадам стратегічного регіонального планування".
Юрчук Віталій, експерт ГО "Центр дослідження проблем регіонального і міжнародного співробітництва"
16.20-16.40 Доповідь "Економічний розвиток Львівського регіону та можливості досягнення цілі: Прискорення економічного зростання  (Регіон сучасного інноваційного бізнесу та вільного підприємництва) Стратегії".
Бурик Зоряна, кандидат наук державного управління, старший  викладач кафедри економічної політики та економіки праці ЛРІДУ НАДУ
16.40-17.00 Доповідь "Альтернативна Стратегія регіонального розвитку Львівщини".
Фітьо Андріан, експерт ГО "Експерт-група"
17.00-17.20 Доповідь "Стан та перспективи завершення розробки Стратегії регіонального розвитку Львівщини на період до 2027 року".

Представники Львівської облдержадміністрації і Львівської обласної ради

17.20-17.50 Обговорення.
17.50-18.00 Підбиття підсумків круглого столу
Юрчук Віталій, експерт ГО "Центр дослідження проблем регіонального і міжнародного співробітництва"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: