Боксери-юніори з усієї України змагатимуться у Львові за «квиток» на Чемпіонат світу

Потужні спортивні змагання - Чемпіонат України з боксу серед юніорів на призи Андрія Котельника – проходитимуть у Львові наступного тижня з 2 до 7 грудня у приміщення виставкового центру «Південний-EXPO» (вул. Щирецька, 36, на території торгового комплексу «Південний»).

Участь у змаганнях братимуть найперспективніші боксери-юніори з 23 областей України. Загалом свою боксерську майстерність на рингу покажуть понад 240 спортсменів, віком 15 років.

Чемпіонат України з боксу серед юніорів на призи Андрія Котельника для українських боксерів-юніорів стане відбірковим туром до Чемпіонату світу з боксу. Відтак змагання обіцяють бути напруженими та видовищними.

На урочисте відкриття Чемпіонату у середу, 3 грудня, о 17 годині завітають не лише керівники Федерації боксу та відомі тренери, але й титуловані боксери. Серед них, зокрема, 6-разовий Чемпіон світу з боксу за версією WBO у першій середній вазі Сергій Дзиндзирук, боксер-професіонал важковаговик Олександр Дмитренко і власне сам Андрій Котельник, призер Олімпіади в Сіднеї, багаторазовий чемпіон України з боксу, переможець першості Європи.

Окрім цього, на відкритті змагань очікують керівників області та міста, численних партнерів та спосорів змагань.

Загалом змагання триватимуть до 7 грудня. Фінальні поєдинки боксерів-юніорів, які змагатимуться за «квиток» на Чемпіонат світу, розпочнуться 7 грудня об 11 годині.

Вхід для усіх охочих підтримати юних українських боксерів та повболівати за найкращих у дні змагань та на відкриття Чемпіонату – вільний. Телефон для довідок – (067) 675-77-00.

Чемпіонат України з боксу серед юніорів на призи Андрія Котельника проходитиме за підтримки торгового комплексу «Південний» та Петра Писарчука.

бокс
Прес-центр ТВК «Південний»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: