Індустрія туризму - це один з дуже важливих елементів для побудови успішної держави, - Садовий

Сьогодні, 27 листопада, о 10.00 годині у Львові у готельному комплексі «RIUS», що на вулиці Гнатюка, 12 а, розпочалась конференція «Майбутнє туризму в Україні. Кризовий менеджмент. Пошук варіантів для України", повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Дякую усім, що ви приїхали до Львова у цей непростий час для нашої країни. В Україні, на превеликий жаль, влада не розуміє, що таке туризм, хоча члени уряду, різні комітети подорожують по світу, витрачають багато коштів і вони не можуть зрозуміти, наскільки це важливо для країни в плані робочих місць. Адже в світі кожне 11 робоче місце - це туризм, 10% грошей світу крутяться в сфері туризму, в Україні десь 0,1 відсоток. Це є можливість в швидкому часі створити багато робочих місць і отримати достатньо великі кошти. Ці кошти не прийдуть в бюджет сьогодні, вони дають можливість підтримувати малий та середній бізнес. Завдання малого бізнесу – створювати робочі місця і все, що влада повинна зробити - просто не заважати, люди самі все зроблять. Сьогодні це також важливо, тому що в Україні люди фактично не подорожують по нашій державі. Якщо поїхати в Центр чи на Схід, люди там рідко бували в інших регіонах країни. Навіть на заході України люди краще розкажуть, що робиться в Чехії чи Польщі, але не будуть знати про Херсон про Асканію Нову. Це правда, такі реалії. Міністерство транспорту займається жорстокою економією, але це трагедія. Якщо люди між собою не спілкуються, тим починає користатись ворог, який починає нас роз’єднувати», - наголосив Андрій Садовий, міський голова Львова.

«На моє переконання індустрія туризму - це один з дуже важливих елементів для побудови успішної держави. Коли є єдність, коли люди між собою знайомі, коли бачать, як живуть люди в інших регіонах. Так, для політиків - це трагедія, тому що тоді нема ким маніпулювати, але для нас - це можливість бути успішними. Я бажаю вам бути активними, переконувати владу, що це важливо, це корисно і має сенс, робити свої міста успішними, красивими, щоб туди завжди було бажання приїхати», - додав Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: