П'ять партій сформували коаліцію у новій Верховній Раді. Всього 302 нардепи

Партії "Блок Петра Порошенка", "Народний фронт", Радикальна партія Олега Ляшка, об'єднання "Самопоміч" та ВО "Батьківщина" оголосили про створення коаліції у Верховній Раді України восьмого скликання

 Про це заявив голова тимчасової президії нової Верховної Ради України, народний депутат від фракції Блок Петра Порошенка Володимир Гройсман в сесійній залі парламенту під час перерви у засіданні Ради, передає РБК-Україна.

"Ми починаємо збори політичних фракцій для створення коаліції депутатських фракцій. Я запрошую до президії: главу фракції БПП - Юрія Луценка,"Народного фронту"- Олександра Турчинова, Юлію Тимошенко від "Батьківщини", від "Самопомочі" - Олега Березюка, від "Радикальної партії" - Олега Ляшка. у президії перебувають глави фракцій 5 політичних фракцій, які увійдуть в коаліцію. у нас мало часу, порядку 20 хвилин, після чого ми повинні будемо оголосити про створення коаліції", - заявив Гройсман.

Він нагадав, що раніше був підготовлений текст: "Текст угоди був парафований ще 20 листопада цього року. Я ставлю на голосування наших зборів коаліції рішення про створення коаліції! Голосуємо руками! Одноголосно!", - Заявив Гройсман.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: