У Львові відбулося урочисте відкриття XIV Міжнародного Економічного Форуму (фото)

27 листопада в приміщенні конференц-залу готелю “Дністер” розпочав роботу XIV Міжнародний Економічний Форум.

У відкритті Форуму взяв участь заступник голови ЛОДА Юрій Підлісний, перший заступник Львівського міського голови Олег Синютка та голова бюджетної комісії облради Ярослав Качмарик. У вітальному слові до учасників форуму він зазначив, що Львівський регіон став тією платформою, де можна укладати договори, незважаючи на те, що клімат в Україні не такий сприятливий для ведення бізнесу.

Він висловив переконання, що після реалізації Стратегії 2020 інвестиційний клімат в Україні буде не гіршим, аніж у Європі, зазначивши, що яскравим прикладом вдалого впровадження аналогічних програм є Грузія.

“Вважаю символічним, що сьогоднішній форум відкрився у день, коли розпочинає роботу новообрана Верховна Рада. Сподіваюся, що до напрацювань, які будуть розроблені на Форумі, дослухається новий парламент ”,- сказав Юрій Підлісний.

У свою чергу, керівник проекту ЄС "Підтримка політики регіонального розвитку в Україні" Колін Меддок зазначив, що потенціал України дуже великий. За його словами, це той випадок, коли сієш зерна і бачиш результат, проте Україні потрібно зняти кайдани, які блокують цей потенціал.

IMG_0856

“В інших країнах людей потрібно змушувати працювати, а в Україні люди працьовиті від природи”,- сказав Колін Меддок.

Міжнародний економічний Форум триватиме впродовж 27-28 листопада 2014 року у Львові під гаслом «Бачення 2020: стратегії для країн, регіонів та бізнесу».

Цьогорічний Міжнародний економічний форум буде присвячений обговоренню двох надважливих тем для розвитку України: децентралізації та реформи державної регіональної політики, а також Угоди про асоціацію між Україною та ЄС – як шансу змінити нашу країну.

IMG_0852

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: