Бойовики примушують полонених служити в армії "ДНР і ЛНР", погрожуючи розстрілом,- Снєгирьов

Бойовики ставлять українських полонених перед вибором - або розстріл, або три місяці служби в лавах армій "ЛНР"-"ДНР" і участь у бойових діях проти своїх бойових побратимів з української армії.

Про це заявляє лідер Громадського об'днання "Права справа" Дмитро Снєгирьов, передає Еспресо.TV.

"Відзначимо, що ніхто з керівництва НВФ не гарантує виконання цих "угод" і повернення наших військовополонених додому. Таким чином НВФ (незаконні воєнізовапні формування,-ред) вирішують питання браку офіцерських кадрів. Цим процесом керують командири бойовиків на прізвиська Мексиканець і Пікассо",- зазначив він.

В повідомленні нагадується, що раніше польові командири бойовиків заявили, що не мають наміру відпускати з полону вояків з добровольчих батальйонів, таких полонених залишають, щоб вони працювали на "відбудову Донбасу".

"Бандити під керівництвом кремлівських ідеологів проводять чіткі параллелі з Другою світовою війною, коли полонених німців залишали у концтаборах працювати на відбудові промисловості СРСР. Ті самі паралелі мав на меті "парад" в Донецьку з виводом українських полонених.",- написав Снєгирьов.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: