Львівщина готова представити свою інвестиційну привабливість, - Качмарик (відео)

У Львові відбувся XIV Міжнародний економічний форум на тему: «Бачення 2020: стратегії для країн, регіонів та бізнесу».

У своєму вітальному слові голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик наголосив, що це нелегка місія, адже усі ми розуміємо, що бізнес – це основа розвитку. «Можливо, ми сьогодні не будемо говорити про конкретні інвестиційні проекти, однак Львівщина готова представити свою інвестиційну привабливість, яка є однією з найкращих в Україні», – зазначив Ярослав Качмарик.

Окрім того, голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності обласної ради висловив сподівання, що Економічний форум надішле свої меседжі, посили до Верховної Ради України щодо реформи місцевого самоврядування, щоб були прийняті ті закони, на які так чекають регіони.

Нагадаємо, що XIV Міжнародний економічний форум, який проходитиме у Львові 27 - 28 листопада, присвячений обговоренню двох важливих тем для розвитку України: децентралізації та реформи державної регіональної політики, а також Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, як шансу змінити нашу державу.

Основною метою Форуму є об'єднання керівників держав, міжнародного бізнесу і експертів задля розробки і впровадження ефективних стратегій в умовах посилення інтеграційних процесів, уповільненого розвитку світової економіки, стимулювання інвестицій та високих технологій.

ХІV Міжнародний економічний форум відбувається за підтримки Львівської обласної ради, Львівської обласної державної адміністрації,  Львівської міської ради та Програми Європейського Союзу «Підтримка політики регіонального розвитку в Україні».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: